Diensten

Overheid en bedrijfsinstellingen

Heeft u nog vragen?

+31 627 389 458

The Details

Uitdaging

Als overheidsinstelling heeft u de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat publieke plekken, gemeentelijke panden en grotere gebieden en wijken in goede staat blijven. Dit kan echter een uitdaging zijn, omdat er veel verschillende aspecten zijn om rekening mee te houden en er een grote hoeveelheid werk bij komt kijken.

Oplossing

Gelukkig biedt Hovenier BRV BV de oplossing voor deze uitdaging. Met hun multi-disciplinaire aanpak hebben zij de expertise en ervaring om ervoor te zorgen dat publieke plekken, gemeentelijke panden en grotere gebieden en wijken in perfecte staat teruggebracht worden.

Of het nu gaat om groenonderhoud, bestrating, grondwerk of andere taken, Hovenier BRV BV heeft de kennis en vaardigheden om de klus te klaren. Met hun professionele en betrouwbare aanpak kunt u er zeker van zijn dat uw openbare ruimtes er altijd op hun best uitzien.

Vakkundige Hoveniers

Woningbouwverenigingen

Scholen en bijbehorende gebouwen

Gemeentes

(Half) Verharding Paden

Wilt u uw overheidsgebouwen en openbare ruimtes onderhoudsvriendelijker maken? Onze professionele hoveniers kunnen duurzame halfverharding paden aanbrengen of renoveren. Zo bespaart u op onderhoudskosten en vermindert u de impact op het milieu.

Bomen aanplanten en verwijderen met zorg voor de omgeving

Wilt u als overheid uw buitenruimte verbeteren met bomen? Onze hoveniers hebben ervaring met het zorgvuldig aanplanten en verwijderen van bomen. Hierbij houden we rekening met de lokale wet- en regelgeving om een gezonde en veilige omgeving te creëren.

Duurzame beplanting en inzaaien van groene ruimtes

Wilt u als overheid de groene ruimtes in uw gemeente of stad verbeteren? Onze professionele hoveniers zorgen voor duurzame beplanting en inzaaien van groene ruimtes. Zo creëert u een gezonde en aantrekkelijke omgeving voor uw burgers.

Efficiënte Groene Zones: Overheid & Bedrijven

Met onze ervaren hoveniers creëren we functionele en aantrekkelijke groene ruimtes voor overheden, bedrijven en instellingen, waarbij een gezonde en plezierige omgeving voor werknemers, bezoekers en burgers centraal staat.

Renoveren van plantvakken voor duurzaam groen onderhoud

Wilt u als overheid uw plantvakken renoveren? Onze hoveniers zorgen voor duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossingen. Zo heeft u als overheid minder onderhoudskosten en vermindert u de impact op het milieu.

Duurzaam meubilair voor de overheid en haar burgers

Wilt u als overheid uw openbare ruimtes voorzien van duurzame buitenmeubels? Onze professionele hoveniers plaatsen bankjes, prullenbakken en insectenhotels van hoogwaardige materialen; indien nodig zelfs op maat gemaakt! Zo creëren we een prettige en duurzame omgeving voor uw burgers.

Vacature: Ervaren Hovenier Gezocht!

 Op zoek naar een groene uitdaging?

BRV is op zoek naar een ervaren hovenier om ons team te versterken. Als je van afwisselend werk houdt en klaar bent voor een nieuwe uitdaging in de groene sector, dan zijn wij op zoek naar jou!

- Minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandig hovenier vereist

- Biedt diversiteit in projecten: van tuinonderhoud tot grondwerk

- Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden inclusief bedrijfsauto en werkkleding

- Gezellige vrijdagmiddagborrels en bedrijfsuitjes

Ben je geintresseerd en wil je meer weten?


U bent succesvol aangemeld.